Permanent make-up wenkbrauwen in Den Haag

Geplaatst op 18-01-2023

Categorie: Mens en gezondheid

Permanent make-up, ook wel micropigmentatie genoemd, is een populaire manier om wenkbrauwen op te vullen of te verfraaien. Bij Beautysalon Blue Diamonds in Den Haag kun je terecht voor deze behandeling.

Tijdens de behandeling wordt een speciaal pigment met een microneedling pen in de huid gebracht, waardoor de wenkbrauwen een vollere en gedefinieerde uitstraling krijgen. De pigmentatie lijkt op gewoon make-up, maar houdt wel langer dan normale make-up. Het resultaat kan wel 2 tot 3 jaar mee gaan.

De behandeling is relatief pijnloos, en de klanten zullen zich vaak alleen een beetje ongemakkelijk voelen tijdens het prikken van de huid. Er wordt gebruik gemaakt van een verdovende vaseline om de pijn te verminderen.

Na de behandeling, kan er tijdelijk wat roodheid en zwelling optreden, maar deze verdwijnt vaak binnen enkele dagen. Een nabehandeling is meestal niet nodig, maar er wordt wel soms aangeraden om de wenkbrauwen twee keer per dag te behandelen met een zalf of crème.

Bij Beautysalon Blue Diamonds kun je terecht voor een gratis intakegesprek, waarbij de specialist je kan adviseren over de beste optie voor jouw wenkbrauwen. De salon werkt met hoogwaardige producten en de professionals zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van permanent make-up.

In samenwerking met de klant, wordt er een uniek ontwerp gemaakt voor de wenkbrauwen, zodat het resultaat het beste bij de klant past. Zo kan de klant zich zelfverzekerd voelen met haar nieuwe, mooie wenkbrauwen.

Overall, permanent make-up is een geweldige manier om de wenkbrauwen op te vullen of te verfraaien en bij Beautysalon Blue Diamonds in Den Haag kun je terecht voor een professionele behandeling met geweldig resultaat.